Expertiza

Jurnal de campanie

6 Jun , 2016  

E prima si poate ultima campanie la locale la care particip. Am castigat. E o senzatie unica. A fost greu, a fost presiune, a fost nebunie. Dar a fost frumos. Simteam ca vom castiga, chiar daca PSD-ul era aici de 8 ani de zile. Mai frica mi-era pe judet, avand in vedere ca anul trecut aproape 25 de primari au migrat de la PNL la PSD. Am castigat si acolo.

Am spus si repet: la locale lumea voteaza omul, nu partidul. Si PNL a venit cu doua nume mari: Marcel Vela si Ioan Popa. Sincer, nu cred ca in toamna PNL-ul va avea un scor asa bun la parlamentare cum a reusit la locale.

Succesul campaniei: e simplu. Munca, implicare, mesaje pozitive si echipa de calitate. Nelu a reusit in 3 luni de zile sa reformeze partidul in interior, sa atraga oameni de calitate pe lista de consilieri, oameni respectati in comunitate si a fost deschis la idei, propuneri. S-a observat un suflu nou, s-a observat prospetime, flexibilitate, sper deosebire de campania rigida a PSD-ului.

Am castigat on-line si am castigat pe teren. Pagina de facebook Deschide Resita a ajuns la peste 100 de mii de reach , intr-o luna de zile iar blogul Deschide Resita a ajuns la 15 mii de afisari pe pagina si 6 mii de utilizatori. E enorm pentru un oras ca Resita care are doar 36 de mii de utilizatori facebook.

Dar on-lineul fara munca de teren nu avea nici un efect. Timp de 3 saptamani, Nelu impreuna cu echipa au batut Resita in lung si in lat, au vorbit cu oameni, s-au uitat in ochii lor, au fost aproape de ei, au empatizat cu problemele lor.  Iar pliantele nu au fost puse in cutii postale ci au fost inmanate personal cetatenilor alaturi de cuvinte si discutii. Munca a fost imensa si ii felicit.

Dar satisfactia e imensa cand am vazut ca la CL au intrat Verzii si PMP, partide cu care se poate colabora pentru a fluidiza decizia. E cel mai important lucru. Munca grea, de-acum incepe, insa am incredere deplina in calitatile de manager ale lui Nelu si in forta echipei.

Impreuna am #deschisResita, am #deschisCarasSeverinul.

 

, , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *