Oportunitati

Burse Jurnalism despre Filantropie

4 Feb , 2015  

Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) îi provoacă pe jurnaliști să scrie despre donatorii români care schimbă lumea în care trăiesc şi atitudinea societăţii despre actul filantropic.

Trei echipe formate dintr-un reporter și un fotograf (indiferent de instituția de presă, revista, ziarul, site-ul, postul TV sau de radio, la care lucrează sau colaborează) vor primi din partea ARC o bursă de câte 1.000 de euro și vor avea la dispoziție maximum șase luni pentru a spune o poveste despre oameni care au donat 100 de lei sau 100.000 de lei și au produs prin gestul lor o schimbare socială semnificativă.  Fiecare echipă trebuie să spună o poveste comună, prin două medii, al căror impact să fie egal ca intensitate.

Dosarele de înscriere vor fi trimise prin e-mail la adresa georgiana@arcromania.ro până la data de 8 februarie 2015, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați în data de 28 februarie 2015. De la data anunțării câștigătorilor, Echipele au la dispoziție maximum șase luni ca să realizeze un reportaj amplu și o serie de fotografii pe tema legată de filantropie pe care au înscris-o la concurs.

Mai multe informații regăsiți pe site-ul asociației: http://arcromania.ro/content/index.php/84-noutati/333-a-doua-editie-a-burselor-arc-pentru-jurnalism-despre-filantropie.

, , , , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *