Afaceri Europene,Expertiza,Oportunitati

Curs despre Europa

15 Sep , 2015  

Comitetul Regiunilor organizeaza un curs despre regiunile europene, despre institutiile europene si despre policy-making. UE are 28 de tari, peste 270 de regiuni, si peste 500 de milioane de locuitori. In acest curs, experti, politicieni, si oameni din academic te vor invata despre ce inseamna Europa, cum se iau deciziile, despre procesul de dezvoltare regionala si despre diferitele politici europene.

Cursul incepe in Octombrie, va dura 8 saptamani si va contine cate 2-3 ore pe saptamana in limba engleza. Acest curs este pentru toti cei interesati în UE și afaceri regionale, în special pentru funcționarii administrațiilor regionale și locale implicate în afacerile europene și pentru profesori, studenți și jurnaliști locali. Cursul va fi structurat in 8 capitole astfel:

Cap I Institutiile si legislatia UE, Cap II Rolul regiunilor si al oraselor in afacerile europene, Cap III Politica de coeziune si fondurile structurale Cap IV Cercetare, Inovare, Educatie si Politici de tineret Cap V Mediu, resurse naturale, energie si dezvoltare sustenabila Cap VI Libera circulatie si migratia Cap VII Regiunile si piata unica Cap VIII Bugetul UE, programe si proiecte.

Cursul va fi interactiv si inovator cu acces la materiale video si quizzuri cu instant feedback, iar la final fiecare particpant va primi o diploma.

Pentru mai multe detalii sau pentru a va inscrie intrati aici.

, , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *