Expertiza,Lifestyle

Despre blog

27 Dec , 2015  

Blogul imi da speranta si ma incarca cu optimism si pozitivism, este locul unde eu ma simt bine, este universul meu incarcat cu lucruri bune. Am inceput sa scriu pe blog la sfarsitul lunii februarie. Aveam un blog pe wordpress inainte insa scriam destul de rar pe el. Aveam postari lungi, unele analize, altele politice. Am decis sa fac ceva mai cool care sa ma reprezinte si cu un design mai friendly. Am reusit. L-am inceput in engleza si romana, insa din lipsa de timp am continuat cu el doar in romana. Am ajuns sa fiu citit in 140 de tari, ceea ce imi da incredere ca proiectul global pe care vreau sa il lansez anul viitor, in limba engleza va reusi. De asemenea platforma de oportunitati pe care am de gand sa o lansez cu Global Romanian Society of Young Profesionals GRASP cred ca va avea un impact mare, avand in vedere numarul vizualizarilor pe care le-am avut la rubrica “Oportunitati”.

In mai putin de un an au intrat peste 25 de mii de oameni, am avut peste 30 de mii de accesari si peste 45 de mii de accesari pe pagina. Eu zic ca e bine pentru un blog nisat, care nu scrie prea mult despre produse sau despre evenimente mondene. Practic il folosesc ca pe un jurnal on-line, unde imi dau cu parerea despre anumite chestiuni, mai ales legate de politica.

Cele mai citite materiale pe 2015 sunt destul de diverse: Explicatii a avut cele mai multe vizualizari, peste 7000 si este despre criza din Siria. Urmatorul material citit este scris de o prietena de la Institutul Intercultural din Timisoara, unde povesteste intamplarea ei din tabara de refugiati de la Horgos “Refugees welcome me”. Peste 1000 de oameni au fost interesat de Cine sunt eu.  Nimicuri de weekend 2 si Promovam Semenicul  au avut si ele multi cititori si descriu micul paradis din Muntii Semenic, fie ca vorbesc de Valiug, Garana sau Trei Ape. Soros, masonii si ocultele globale este un material pe care l-am scris uimit de prostia si dezinformarea care circula pe facebook. Mai e si Timisoara vs Cluj in ideea ca in ultimul timp Clujul a inceput sa se miste mai bine, chiar daca Timisoara avea toate avantajele (loc geografic, PIB, multiculturalism) pentru a performa in fata Clujului.  Ultimele doua articole din top 10 sunt legate de pagina in engleza a blogului si de o oportunitate. Mai sunt pe blog editoriale, interviuri cu prieteni implicati in diverse proiecte, discursuri TED care imi plac, filme  si muzica, sau alte nimicuri adica chestii care ma incarca pe mine pozitiv gen  “respond to every call that excite your spirit”.

Cam asta e ideea blogului, a lui Gratie lui Mihailescu.  Va multumesc ca ma cititi si la mai mare. #staytuned promit un 2016 misto!

, , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *