My Music

Despre Sziget, Budapesta şi Robbie Williams

13 Feb , 2015   Video

Zilele trecute s-a anunțat cine va fi invitatul în prima zi a festivalului de la Sziget, Budapesta: Robbie Williams. Ultima oară  când am fost la Sziget în 2011, invitatul special a fost Prince care a făcut un show excepțional în cele 3 ore și jumătate. A fost singurul artist ce a concertat în acea zi. Bănuiesc, că la fel o sa fie cu Robbie Williams.

In 2007 am fost la Koln la un concert Robbie Williams. Tipul e fantastic și un entertainer pe măsură. Cantă, interacționează cu publicul des prin fel și fel de poveşti, jocuri de lumini și artificii, prieteni mișto pe care îi cheamă pe scenă alături de el, e tare, ce mai. Concertul de la Royal Albert Hall din Londra sau cel din orașul său natal Knewborth sunt bestiale.

Live at Knewborth

Live at London

Dacă nu le-aţi văzut, vi le recomand din suflet. Așadar el o să fie prima zi, în 10 August la festivalul Sziget, primele 10.000 de bilete pentru concertul său se vor vinde cu 59 de euro, iar apoi prețul biletului va fi de 65 de euro. Concertul de la Sziget, Budapesta, face parte din turneul său european „Let Me Entertain You”

S-au anunțat și alte nume ce vor fi pe scenele de la Sziget: Florence and The Machine, Gogol Bordello, The Ting Tings, Passenger, Milky Chance, Awolnation, Babylon Circus, Goran Bregovic şi multi alţii.

Prețul unui bilet pe 7 zile e 229 de euro, iar pe 5 zile 199 de euro. Preţurile acestea sunt valabile pană la 30 Aprilie. Apoi vor creşte pană la 269 de euro. Așadar, se bagă careva?

, , , ,2 Responses

  1. andrei says:

    Salut,

    de unde se pot lua bilete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *