Lifestyle,Proiecte pe care le sustin

Despre Univibes

15 Sep , 2016  

E mișto Univibes, inițiativa lui Flavius Baican,  susținută de colegul Horea și de d-l Profesor Reisz. Robert Reisz a fost numit decanul Facultății de Științe Politice a Universității de Vest în aceasta primăvara și este un prof căruia ii place muzica buna și nu prea lipsește de la evenimentele din zona. Jazzul de la Gârâna e unul din evenimentele pe care nu le poate pierde. M-am întâlnit cu dânsul la Revolution, unde i-am ascultat împreună pe cei de la Planet of Zeus. “Sună fain” mi-a zis dom’ Profesor.

Dar ce este Univibes?

Univibes este un eveniment unic in spațiul românesc care marchează începutul de an universitar cu un festival de 24 de ore dedicat studenților. Festivalul va avea trei scene, respectiv Main Stage, Scena Electro și Scena Chill amplasate în spațiul Universității de Vest unde vor presta trupe pop, rock și electronic.  La prima ediție UniVibes vor fi prezenți: Graham Candy, The Qemists, Robin and the Backstabbers, Infected Rain, Methadone Skies, The Different Class, Dudu & MC Tina, Melodie, Angel, Mi-tzu, who:ratio, Dargo, Newgotti și Genmaica Soundsystem.

El e Pinky West și o sa fie prezent acolo, fiind implicat în organizare și promovare 🙂

Intrarea la festival este liberă pentru toată lumea, însă studenții au prioritate. Astfel, dacă ești student tot ce trebuie să faci este să te înscrii, aici,  pe site-ul UniVibes. Cei care se înscriu vor primi o brățară care le permită să iasă și să intre din incinta evenimentului. Pentru cei fără brățări accesul este tot liber, însă aceștia trebuie să revină la coadă în cazul în care ies din festival.

Din păcate eu nu pot ajunge nici mâine la Căpițe unde este warm-up party  cu The Different Class și Colin Klix și nici la Univibes în 3 Octombrie, când voi fi la București, însă sunt ferm convins că ambele evenimente vor ieși super.

Cam fain să începi anul universitar așa, nu?

, ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *