Ce imi place,Lifestyle,My Music

La Revolution

6 Jun , 2016  

Revolution a ajuns la a doua editie. Mi-a placut. Culmea e ca mi-a placut mai mult Vineri decat Sambata.

Dezamagirile de Sambata: faptul ca John Digweed nu a mai venit si nimeni nu a anuntat asta si faptul ca tipu de la Prodigy nu mixat cum m-as fi asteptat. Nu a fost genul meu si tipa cu care era ne-a scos pe toti din sarite.

Planet of Zeus au fost ok, Roni Size a fost super, iar Skunk Anansie a facut un show mare.

Felicitari organizatorilor si sper ca la editia de anul viitor sa fie si mai fain. Pacat insa ca au trecut 25 de ani pana Timisoara a ajuns sa gazduiasca un astfel de festival, organizat de sarbi.

Dar per ansamblu a fost fain organizat, oameni frumosi, artisti bunicei, sonorizare buna, locatie perfecta. Mi-a placut ca au existat mai multe scene cu mai multe genuri, desi am pendulat intre main stage si electro, mi-a placut de artistii cu picioroange ce se plimbau printre noi si care interactionau cu noi, mi-a placut de nebuna de Skin care a incarcat lumea cu energia ei, mi-a placut ca m-am intalnit cu multi amici si prieteni vechi, mi-a placut ideea de a pune un DJ intr-o incapere care arata ca un fel de circ, mi-a placut ca lumea era relaxata, fericita si se bucura de muzica.

Ne vedem la anul la Revolution!

, ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *