Dezvoltare/Relatii Internationale,Expertiza,Jurnal de calatorie,Proiecte pe care le sustin

De ce mergem in Nepal si Bangladesh?

28 Jan , 2016  

Plecam pe 5 Februarie in Nepal si Bangladesh, cred ca stiti asta la cat de mult am spamat pagina de facebook cu campania de crowdfunding pe care am lansat-o pe Generosity.

Suntem o echipa de 4 oameni, eu, Mihai, Marina si Adi. Trebuia sa vina si Alice, insa nu a putut. Cine suntem? Mihai si Marina sunt de la CRIDL (Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala) si au initiat conceptul de EduCab despre care v-am povestit pe blog. Conceptul nu este doar in Romania ci exista si Educab Nepal si EduCab Bangladesh, odata cu deschiderea bibliotecii lui Sayed.

Eu sunt cel cu Banateni pentru Asia si LDI (Institute of Local Development), Alice reprezinta Adarta Carite, organizatie care se ocupa de charity events si ne-a ajutat cu fundraisingul pentru biblioteca lui Sayed, iar Adi este un prieten care va poza tot ce misca prin aventura asta pe care o incepem, avand experienta mare in domeniu.

De ce va scriu toate astea? Pentru ca noi, vrem sa luam cu noi laptopuri si carti in engleza pentru a echipa biliotecile de acolo. Turkish Airline ne permite 40 de kile si ne-am gandit ca fiecare dintre noi poate folosi 35 de kile pentru carti si laptopuri. Ce misto ar fi ca in biblioteca lui Sayed sau cele din Nepal, chiar daca nu au net, sa poata sa asculte muzica, sa invete sa scrie sau sa se uite la un film. Impactul e mare, nici nu va dati seama ce mare e. Asa ca daca aveti un laptop pe care nu-l mai folositi sau niste carti in engleza, pentru copii sau pentru adulti, datini-le noua. Ajutati-ne pe noi sa ii ajutam pe altii.

Dati un semn de viata daca puteti contribui la aceasta colecta si nu uitati de crowdfundingul meu care va curge pana la sfarsitul lui Februarie.

Multumiri

Poza: www.declagirl.com

, , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *