Lifestyle

Nimicuri de weekend (2)

12 Aug , 2015   Gallery

Din categoria “Nimicuri din weekend”. Am plecat de Sambata spre Valiug cu programul bine stabilit Valiug, Garana si Trei Ape. Am oprit ca de-obicei  la Ponton Casa Baraj pentru o baie si pentru a-l asculta  pe prietenul Cristi intr-un featuring cu Trend, o chestie destul de inedita intre chitara electronica si deep house, dar care s-a mai intamplat pe Ponton si in anii trecuti.

E al treilea party pe zi de anul asta de la Ponton si atmosfera e la fel de misto.


Dupa concert am pornit spre Poiana Lupului, in Garana, acolo unde era festivalul de Folk. Lume neasteptat de multa in Poiana, multi cunoscuti, atmosfera faina. Narcisa Suciu, Gyuri Pascu si Mircea Baniciu au fost numele cele mai cunoscute din festival. L-am auzit pe Gyuri Pascu cum spunea : “E minunat. E frumos. Este o uniune fantastica, energetica cu natura si atunci oamenii simt asta…” Ultima sa piesa, ce nu are nici o legatura cu folkul,  a ridicat toata lumea din Poiana in picioare:


Petrecerea a tinut undeva pana la ora 2 in noapte. Lumea s-a simtit bine, cateva mii de oameni, ramanand pana la ultima piesa a lui Baniciu “Viata la Tara”. Filmatul a fost mai dificil din moment ce festivalul era pe terminate si toata lumea gustase afinata, vin fiert, rachie sau alte intaritoare, atat de necesare si utile :)) pentru a rezista in Poiana Lupului la o temperatura sub 10 grade si la o ora inaintata in noapte.

Dupa, petrecerea a continuat la The Note Pub Trei Ape undeva pana dimineata, cand lumea ce a mai rezistat a prins rasaritul de pe Ponton. Duminica, tot in Poiana Lupului, a avut loc Festivalul Berii Bavareze, un eveniment din ce in ce mai mare in ultimul timp. Dansuri traditionale, bavareze, şvabi îmbrăcaţi tradiţional, bere blondă germana din belşug, diferite concursuri si orchestra Forumului German plus alte doua banduri au tinut participantii pana undeva dupa ora 12 noaptea.

Cam asa a fost weekendul asta in Muntii Semenic. Dati de stire daca aveti chef sa veniti pe aici, eu zic ca o sa va placa ;)!  Daca sunteti de prin zona eu zic sa va grabiti sa veniti pe aici pentru ca peste 2-3 saptamani se inchide sezonul!

, , , , , , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *