Ce imi place,Lifestyle

Nimicuri de weekend

20 Jul , 2015   Gallery

Am scris mai devreme despre “nimicurile” care ma fac fericit, vorba aia “Respond to every call that excites your spirit”:  imi place vara la Văliug, 3 Ape sau Gărâna, îmi place să mă car cu bicicleta in natura, imi place sa inot in lacurile de munte, imi place sa ies cu prietenii la petreceri. Weekendul asta a fost plin, cu toate “nimicurile” astea faine care conteaza atat de mult si care te incarca, desi uneori pot fi obositoare. Am folosit ziua de Duminica pentru incarcarea bateriilor.

Vineri am plecat de dimineata cu prietenii de la Muntii Semenic. M-au luat cu ei sa filmam cu drona prin judet. Am facut un ocol destul de mare pe traseul cheile Garlistei, Anina- Semeringul Banatean- Lacul Buhui- barajul Poneasca- cascada Beusnita-cheile Nerei- poalele muntelui Semenic (Mehadica-Luncavita) Frumoase peisaje, frumoase zone cu oameni minunati. Dupa terminarea traseului, seara am stabilit sa ne intalnim si Sambata dimineata pentru o tura de mountain-bike. Zis si facut. Sambata dimineata plecam cu Flavius din Resita pe traseul de pestera Comarnic, spre Ponton Casa Baraj. Dupa vreo 20 de km de urcat pe dealurile din jurul Resitei, am ajuns la cantonul de la Cuptoare unde ne-am racorit cu apa din fantana si am continuat spre Valiug pe sosea.

Am ajuns la Ponton, atmosfera super faina, apa perfecta. Pe la 6 dupa masa a inceput petrecerea pe zi si se pare ca ploaia nu i-a descurajat deloc pe fanii de deep-house, care dansau parca erau la un festival de gen de renume. Sincer cred ca nu e nici o diferenta intre Balaton Sound Festival (unul dintre cele mai mari festivaluri de gen din Estul Europei), cluburile din Ibiza sau ceea ce se intampla la Ponton Casa Baraj.

Am coborat cu bicicleta in Resita si desi eram super obosit din cauza celor 70 de km parcursi Sambata, am hotarat sa ma intorc la petrecerea de pe Ponton de Sambata Seara. Dj Optick, Eftimie si Elless au pus muzica, iar invitatii speciali au fost din Barcelona, Audiofly. Am stat pana dimineata pe Ponton, ora 7 ne-a prins, alaturi de alte 300 de persoane. Organizatorii ziceau ca au fost undeva pe la 1.700 de persoane pe Ponton Sambata noaptea.

E bine ca s-a dezvoltat astfel zona, e bine ca exista astfel de evenimente, insa si mai bine ar fii daca ar exista si o abordare comuna care sa incurajeze turismul activ si sa promoveze sportul in natura!

Deci, prin partea asta de tara weekendurile sunt pline, fie ca e vorba de party, sporturi in natura sau evenimente live. Nu ai cum sa te plictisesti aici. Astea sunt micile nimicuri cu care imi umplu weekendurile vara. Voi le-ati incercat?

, , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *