Oportunitati

3 oportunitati aduse de LSRS

8 Jul , 2015  

  1. Ediţia Speciala SMART Internships la Administraţia Prezidenţială a României

Programul LSRS SMART Internships continuă să crească în popularitate atât în rândul studenţilor români aflaţi la studii în străinătate, cât şi în rândul instituţiilor statului român. Astfel, suntem bucuroşi să vă anunţăm că anul acesta va fi organizată o Ediţie Speciala a SMART Internships în colaborare cu Administraţia Prezidenţială a României.

Astfel, cei interesaţi de un stagiu de practică pe timpul verii, au la dispoziţie un număr de 10 stagii de practică de o lună, în perioada August – Septembrie, tinerilor români cu studii superioare în străinătate. DEADLINE-ul pentru aplicaţii este viner, 10 iulie, ora 23.59 EET (ora RO). Mai multe detalii puteţi găsi aici.

 

  1. Business Diplomacy Developing an Integrated Global Business Network

Programul “Business Diplomacy: Developing an Integrated Global Business Network”, organizat de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) împreună cu Bursa Româna de Afaceri, este un program care are ca scop pregătirea, dezvoltarea si integrarea membrilor LSRS in cadrul unei rețele globale menite să faciliteze crearea de plus valoare în comunitatea internaționala de business prin valorificarea bilaterală a oportunităților existente la nivel internațional. Acest program se adresează studenților și absolvenților români cu studii în străinătate din toate domeniile de lucru, cu aplecare către cei care au un spirit antreprenorial de nivel internațional dar și abilitați specifice diplomației economice.

Invitaţia la eveniment, regulamentul de participare şi restul detaliilor relevante le puteţi găsi aici.

 

  1. Şcoala de vară Young Leaders Club Finance

Asociaţia Young Leaders Club organizează în perioada 31 iulie – 9 august, la Sibiu, ediţia 2015 a Şcolii de Vară YLC Finance. O descriere a programului puteţi găsi aici sau pe site-ul evenimentului.

Foarte important: Organizatorii oferă un număr de burse pentru membrii LSRS. În acest sens, în cazul în care decideţi să aplicaţi, vă rugăm să menţionaţi în aplicaţiile voastre faptul că sunteţi membri ai LSRS.

 

, ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *