Ce imi place,Lifestyle,Proiecte pe care le sustin

Promovam Semenicul

8 Jul , 2015   Gallery

De multe ori m-am intrebat de ce nu o face nimeni? De multe ori nu am inteles de ce nu se implica autoritatiile? Toata lumea spune ca turismul e singura optiune pentru aceasta parte de tara.  Si totusi lucrurile nu se misca cum ar trebui : au fost si sunt cateva actiuni razlete, insa nu exista o viziune compacta a turismului din zona, o solidaritate a agentilor de turism, un proiect comun. Asta incearca acum www.muntiisemenic.ro.

Am fost weekendul trecut pe vârful Cuca care are puțin peste 1.000 de m. E o priveliște care iți taie răsuflarea acolo. Poti sa pierzi ore intregi , doar plimbandu-te de pe o creasta pe cealalta  sau admirand peisajul (culmile Semenicului, Vaii Barzavei,  culmile din preajma Valiugului și Resitei) si vegetatia din padurea care te aduce pe varful Cuca.

Am fost cu prietenii din liceu si facultate, prieteni care au intitiat acest proiect misto, un proiect pe care il sustin si in care ma implic si ma voi implica: este vorba despre promovarea Muntiilor Semenic, despre atragerea turistilor in zona aceasta, despre promovarea eco-turismului si a unui turism activ, despre biking, trekking, caiac sau simple drumetii. Locul e bestial si are un potential fantastic. De aceea prietenii mei lucreaza de zori la siteul asta www.muntiisemenic.ro Dau de stire cand o sa fie gata. Pana atunci va las sa admirati frumusetiile zonei prin teaserul pe care l-au facut si care prezinta Cheile Carasului, Trei Ape, Garana, Valiug si Semenic.

, , , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *