Ce imi place,Lifestyle

Se deschide sezonul

26 May , 2015   Gallery

The Note si 3 ape deschid  sezonul la munte. De 3 Ape nu ai cum sa te plictisesti. E locul unde te reintorci oricand cu placere, e locul unde simti o energie pozitiva constanta si o bucatica de fericire iti este livrata prin intermediul naturii, al oamenilor de acolo, al lacului sau al petrecerilor.

Weekendul acesta începe sezonul la 3 ape. Adică munte, lac, soare, concerte live, evenimente, biking, trekking, barbeque, jazz, rock&folk, ski nautic, bărci și hidrobiciclete. Ce poate fi mai fain decat o plimbare pe dealurile din Brebu sau Gărâna, sau pe drumul care unește 3 Ape cu Poiana Lupului, sau o tura cu toacla prin spatele lacului. Copacii si verdeata iti transmit linistea de care ai nevoie, cand evadezi dintr-un oras aglomerat si plin de smog. Lacul si apa rece iti sterg din mahmureala pe care ai dobandit-o, datorita catorva pahare de rachie, palinca sau vin fiert, pe care le-ai gustat ca sa nu iti fie frig cu o seara inante la Jazz. Asta scriam acum 3 ani dupa festivalul de Jazz de la Gărâna.  Si asta o sa se intample si anul asta, dar totul va fi mult mai misto din cauza celor de la The Note Pub.

Am lucrat la 3 ape ca barman si  DJ si mi-a placut, insa cred ca in acest weekend incepe o noua perioada pentru locul acela, o perioada mai misto decat tot ce s-a intamplat acolo in ultimii ani. Si s-au intamplat multe chestii, multe de tot, cu oameni faini.

1913416_773575506094843_2194346482262434047_o
Cei de la Note Pub, adica Ionel, vor organiza evenimente si petreceri toata vara, si poate si anii urmatori. Totul incepe Sambata asta cand o sa vina Nighlosers sa cante. Ionel mi-a spus ca o sa ii aduca acolo pe Byron, Suie Paparude, Subcarpati, RATB, Cargo. Iar rezidentii din The Note Pub adica Benson and the Band si DJ Westman vor fi acolo in fiecare saptamana. Eu zic sa nu ratati inceputul asta de sezon ca o sa va para rau. Pe cuvant! Deci ne vedem in weekend la 3 Ape, da?

, , , , , , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *