Discursuri TED,Lifestyle,Proiecte pe care le sustin

Train The Storytellers

3 Sep , 2015  

V-am povestit nu demult de Alexandra si Alexandru si de comunitatea de Storytelling si proiectul lor “Stai sa-ti povestesc”. I-am vizitat de doua ori, odata la ceainaria ArCub unde au vorbit despre “Inceputuri. Decizii. Consecinte.” si a doua oara la sediul Romanian Business Leaders unde i-am cunoscut mai bine pe membrii comunitatii de storytelling, oameni tineri, frumosi, lipsiti de inhibitii  care au povestit despre momente placute sau neplacute din viata lor, alaturi de prieteni. Si asta pentru ca membrii acestei comunitati au devenit prieteni si nu simpli participanti ai unui curs.

Intre timp Alex a fost invitat la Universitatea din Piraeus, pentru un discurs TED, unde a impartasit cu auditoriul povestea lui : “cum a devenit un storyteller”:

Pe 19 și 20 septembrie ei organizeaza un training tare fain. Va fi integral in engleza si alaturi de Alex, va veni si  Vince Stevenson, unul dintre cei mai apreciați traineri de public speaking din Marea Britanie. Vince are o experiență de peste 15 ani și a lucrat cu organizații ca Oracle, BBC, Bank of America, Insead.

Daca aveti chef de mai multe detalii trimiteti un mail aici alexandra@stai-sa-ti-povestesc.com sau dati un telefon la 0744 703 413. De curiozitate

Eu zic sa aruncati un ochi aici sa vedeti despre ce este vorba. Gasiti informatii despre curs si despre modalitatea de inscriere. Atentie sunt doar 12 locuri! Eu zic ca merita. Dupa cum ii cunosc eu pe Alex si Alexandra, pot sa pun pariu ca veti reveni in comunitatea lor de storytellers si asta pentru ca o sa va placa;)!

, , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *