Dezvoltare/Relatii Internationale,Oportunitati

Training ARCADIA

4 Sep , 2015  

Mi-au scris prietenii de la ARCADIA si m-au anuntat despre noile lor programe. Daca esti curios/curioasa de ce 2015 este un an important la nivel international si ai vrea sa stii mai multe despre agenda de dezvoltare post-2015, te asteptam cu drag la unul dintre training-urile derulate in sept-oct la Iasi, Cluj si Bucuresti.

Sesiunile de training pentru profesioniștii din mediul ONG și mass-media se deruleaza ca parte a proiectului “Informatie multiplicata, un plus de impact”, implementat de ARCADIA cu sprijinul MAE și în parteneriat cu UNDP. Acestea oferă o privire de ansamblu asupra obiectivelor de dezvoltare internațională conform agendei post-2015 și pun la dispoziția participanților instrumente și materiale care pot fi utilizate ulterior pentru diseminare  la nivelul societății civile și mass-media.

Calendar sesiuni de formare:

30 sept-1 oct – Iași (pentru regiunea Nord-Est)

2-3 octombrie – Cluj (pentru regiunea Nord-Vest)

5-6 octombrie – București

Cine poate participa?

Reprezentanti ai societății civile și mass-media din România. 

Ce ne propunem prin aceste training-uri:

Ne dorim ca participanții selectați șă fie interesați în a promova domeniul dezvoltării internaționale în rândul publicului larg din România. Astfel că, în urma trainingului, vor fi capabili să înțeleagă tendințele actuale în dezvoltarea internațională, vor cunoaște dimensiunile principale ale dezvoltării durabile și vor explora modalități de integrare a tematicilor și principiilor acestora în activitatea lor profesională. În plus, se va acorda o atenție particulară schimbului de experiență și stabilirii de noi contacte profesionale bazate pe arii comune de interes, integrând tematicile educatiei pentru dezvoltare durabilă.

De aceea, invităm atât profesioniști cu experiență, cât și profesioniști aflați la primele contacte cu domeniul dezvoltării internaționale să ia parte la sesiunile de formare. Pe baza informațiilor acumulate și a parteneriatelor inițiate, participanții vor avea de organizatactivități concrete de diseminare și informare, implementate în mediul lor profesional până la 17 octombrie (folosind instrumente de lucru adaptate domeniului profesional al fiecărui participant: activități, dezbateri, articole, bloguri, proiecții, expoziții etc.). În pregătirea și derularea acestor activități vor avea la dispoziție sprijinul echipei de proiect ARCADIA.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresele de email:  adela.militaru@arcadianetwork.com sau raluca.teodor@gmail.com

 

, , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *