Dezvoltare/Relatii Internationale,Oportunitati

UE angajează voluntari

18 May , 2015  

Pe perioada 2015-2020 UE o să angajeze aproape 20.000 de voluntari. Directoratul General al Comisiei Europene pentru Ajutor şi Protecţie Civilă se ocupă cu intervenţiile rapide în zone de pe glob care au suferit de pe urma calamităţilor naturale sau se luptă cu sărăcia. În 2015-2020 va fi creată EU Aid Volunteers o iniţiativă ce va aduna împreună voluntari şi organizaţii din diferite ţări pentru acordarea de sprijin zonelor aflate în dificultate.

infographic_euaidvolunteers_en

Se estimează ca un buget de aproape 150 de milioane de euro va fi destinat acestei iniţiative, din care se vor angaja peste 4.000 de voluntari ce vor fi trimişi în diferite misiuni, alţi 4.400 de voluntari de la ONG-uri din ţări din lumea a treia vor participa în proiecte de capacity building şi peste 10.000 de voluntari vor avea oportunităţi de lucru în mediul on-line. Urmăriţi acest film de prezentare pentru mai multe detalii:

Conform DG ECHO anunţurile privind joburile de voluntari disponibile vor apărea pe siteul Comisiei la sfârşitul lui 2015. Pentru mai multe detalii, urmăriţi siteul DG Humanitarian Aid and Civil Protection al Comisiei Europene.

, , , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *